Yamalov otac se oglasio na Instagramu nakon što je izboden

Foto: Profimedia

ŠPANJOLSKI mediji sinoć su objavili da je izboden Mounir Nasraoui (32), otac Laminea Yamala (17), Barcelonine zvijezde i nedavno osvajača Europskog prvenstva sa Španjolskom. Nasraoui je izboden na parkiralištu u španjolskom gradu Matarou. Ubrzo je prebačen u bolnicu, a jutros su se pojavile informacije da je izvan životne opasnosti.

Policija je preuzela slučaj i uspjela locirati nekoliko svjedoka incidenta. Zasad je jasno samo da je Nasraoui sudjelovao u svađi na ulici neposredno prije nego što je izboden, a poznat je i identitet trojice napadača. Policija ih je uhitila, a španjolski mediji pišu da je za napad osumnjičena još jedna osoba za kojom se i dalje traga. Na društvenim mrežama se pojavio video svađe koja je prethodila probadanju.

"Hvala svima na ohrabrenju, sad mi je bolje"

Podsjetimo, Yamalov otac Mounir je iz Maroka, a majka mu je iz Ekvatorijalne Gvineje. Lamine Yamal igrajući za Španjolsku nosi kopačke sa zastavama afričkih država i ističe da je ponosan na svoje porijeklo. Yamal je trenutačno jedan od najboljih nogometaša svijeta i prema Transfermarktu vrijedi 120 milijuna eura. Za reprezentaciju Španjolske ima 14 nastupa i tri pogotka.

Čini se da će ovaj slučaj ipak imati sretan završetak budući se Yamalov otac sada javio na društvenoj mreži Instagram i podijelio novosti o svom stanju. "Hvala svima na ohrabrenju, sad mi je bolje. Veliki zagrljaj svima", objavio je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.