Zajec: Šokirala me vijest o Baldocku. Iskrena sućut obitelji i svim navijačima

Foto: Luka stanzl/PIXSELL

NOGOMETAŠ Panathinaikosa i grčke reprezentacije George Baldock (31) jučer je pronađen mrtav u bazenu u svom domu u Ateni, objavili su grčki mediji. Baldock je pronađen pod vodom i nije mu bilo spasa, pišu Grci, a svi detalji tragedije još uvijek nisu poznati. 

Danas se na Facebooku oglasio Velimir Zajec, predsjednik Dinama i legenda Panathinaikosa. "Šokirala me informacija o smrti igrača Panathinaikosa. Iskrena sućut obitelji Georga Baldocka i svim navijačima Panathinaikosa!" napisao je Zajec, koji je u grčkom klubu obnašao nekoliko funkcija.

Šokirala me informacija o smrti igrača Panathinaikosa. Iskrena sućut obitelji Georga Baldocka i svim navijačima...

Objavljuje Velimir ZajecČetvrtak, 10. listopada 2024.

Igrao je i u Premier ligi

Baldock se u Atenu doselio ovog ljeta, nakon što je postao igrač Panathinaikosa. Rođen je u gradu Buckinghamu u Engleskoj, gdje je i proveo cijeli život, a za grčku reprezentaciju počeo je nastupati 2022. godine zahvaljujući baki koja je bila Grkinja.

Nogometnu karijeru započeo je u Milton Keynes Donsu, a najpoznatiji je po sedam godina u Sheffield Unitedu, za koji je skupio i 83 nastupa u Premier ligi. Za Grčku je zaigrao 12 puta. U Panathinaikosu mu je suigrač bio i hrvatski nogometaš Tin Jedvaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.