Zastave Hrvatske, Srbije i Bosne jedna do druge na utakmici Fenerbahčea

Foto: Screenshot (Twitter)

FENERBAHČE je pobijedio 4:3 kod švicarskog Lugana u drugom kolu kvalifikacija za UEFA-inu Ligu prvaka. Najbolji pojedinac ekipe Josea Mourinha bio je Edin Džeko. 38-godišnji bosanski napadač je u prvoj ovosezonskoj utakmici zabio hat-trick, a 90 minuta na vratima turske momčadi proveo je i hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković.

Fenerbahčeov ofenzivac Dušan Tadić odigrao je do 68. minute, kada ga je zamijenio strijelac četvrtog gola Ferdi Kardioglu. Umirovljeni srpski kapetan Tadić je u 46. minuti asistirao Edinu Džeki te bio važan u mnogim napadačkim akcijama Mourinhove momčadi.

Fenerovi navijači obožavaju Livakovića, Džeku i Tadića

Na društvenim se mrežama pojavila fotografija s utakmice u Švicarskoj. Na jednoj tribini Fenerbahčeovih navijača viđene su zastave Hrvatske, Srbije i Bosne. Fenerovi navijači pružili su tako podršku svojim važnim igračima Livakoviću, Džeki i Tadiću.

Sva trojica su trenutno nezamjenjivi prvotimci istanbulskog tima, a Fenerovi fanovi i prošle sezone su na isti način znali iskazati svoju podršku spomenutom trojcu. Fenerbahče i Lugano uzvratnu utakmicu igraju u utorak, a bolji iz ovog duela ide na Lille.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.