Zastrašujuća momčad Reala. Besplatno dovodi još jednog reprezentativca Francuske?

Foto: EPA

POČETKOM mjeseca potvrđeno je da je Kylian Mbappe novi igrač Real Madrida! Transfer koji se iščekivao godinama tako je dobio potvrdu. Francuski napadač potpisao je ugovor na pet godina, a zarađivat će 15 milijuna eura godišnje. Osim toga, dobio je 100 milijuna eura bonusa koji će mu biti isplaćeni kroz godine ugovora, dakle po 20 milijuna eura godišnje. No, španjolski mediji javljaju kako bi u Madrid mogao stići još jedan francuski reprezentativac. 

Prema pisanju AS Diaria, Real je jako zainteresiran za Adriena Rabiota, 29-godišnjeg veznjaka Juventusa. Njemu ugovor sa Starom Damom istječe 30. lipnja ove godine pa bi Real i njega mogao dovesti kao besplatnog igrača. Posao, pišu Španjolci, najviše ovisi o tome hoće li iz Reala otići nezadovoljni Dani Ceballos.

Rabiot je u Juventusu od 2019. godine kada je tamo stigao iz PSG-a kao slobodan igrač. Za Juventus ima 212 nastupa i 22 gola, a za Francusku 43 nastupa i četiri gola. U seniorskoj karijeri igrao je samo za dva spomenuta kluba, a u omladinskoj školi je bio član Manchester Cityja pa Toulousea.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.