Zavirite u Ronaldovu vilu. Prodaje se za 6 milijuna eura, ali stanare bude ovce

Screenshot: TikTok

CRISTIANO RONALDO (39) prije dvije godine završio je drugu gažu u Manchester Unitedu. Njegov raskošni engleski dom u Alderley Edgeu u Cheshireu oglašen je za prodaju nešto kasnije, u veljači 2023. za 5.5 milijuna funti. No, kako nije bilo zainteresiranih, cijena je sada spuštena na 5 milijuna funti, što je oko 6 milijuna eura. 

Sedam soba, bazen, kino, vinoteka, "staja za goste"....

Tvrtka koja se bavi prodajom nekretnina na Instagramu je pokazala što se dobije za tu cifru. Uz glavnu zgradu, koja ima sedam spavaćih soba, bazen, kino, vinoteku, teretanu, jacuzzi, igralište za padel, tu je i "staja za goste".

 

Vila i posjed su krasni, ali postoji velika kvaka, koja je i razlog zbog čega je Ronaldo prodaje, kao i zašto je s obitelji tamo živio samo tjedan dana po povratku u Englesku. Sun navodi:

Problem su ovce

"Ronaldo se ekspresno iselio s posjeda u Cheshireu u kuću od 3 milijuna funti u vlasništvu Andyja Colea jer vila koja se sada prodaje je krasna, smještena među brežuljcima i blizu šume, ali oko nje borave ovce, a one su jako glasne rano ujutro. Osim toga, s puta koji se nalazi s prednje strane kuće, može se vidjeti unutar posjeda.

"Ronaldo je dakle napustio Englesku prije dvije godine i od tada igra u Saudijskoj Arabiji, ali živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Točnije, na otoku u zaljevu Jumeirah, poznatom kao Otok milijardera. U toj enklavi pred Dubaijem nekretnine imaju najbogatiji Saudijci, Izraelci, Indijci i Rusi. Ronaldova vila tamo košta oko 50 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.