Zbog poplava se odgađa utakmica Serie A?

Foto: EPA

GRADONAČELNIK Bologne Matteo Lepore rekao je da je subotnja utakmica Serie A protiv Milana odgođena zbog jake kiše i poplava na tom području. Škole, parkovi i sportski centri ostat će zatvoreni u gradu u petak zbog mjera predostrožnosti nakon što su obilne kiše od 19. listopada izazvale klizišta, poplave, zatvaranje cesta i nestanke struje u nekoliko područja, dodao je gradonačelnik.

"Danas poslijepodne potpisao sam pravilnik o prekidu zakazane nogometne utakmice", napisao je Lepore na Facebooku. La Gazzetta dello Sport je izvijestila da će dužnosnici Serie A danas održati hitan sastanak kako bi razgovarali o mjestu održavanja utakmice Bologna-Milan, koja bi se trebala igrati u subotu od 18 sati, no službeno još nije objavljeno ništa o odgodi.

Općina Bologna je u priopćenju rekla da bi zbog utakmice oko 35.000 ljudi došlo u blizinu najkritičnijeg dijela grada, što će uzrokovati probleme zbog prisutnosti navijača i zatvaranja prometa u okolici. Bologna je 12. na ljestvici s devet bodova iz osam utakmica.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.