Zelg se vraća u ring protiv karataša Andrewsa Nakahare

DRUGI najpoznatiji hrvatski ultimate fighter Puležanin Zelg Galešić vraća se u japanski MMA ring gdje ga nismo imali prilike gledati još od polufinala Dreamovog Grand Prixa u rujnu prošle godine. Njegova sljedeća borba zakazana je za 5. travnja i Dream 8 turnir, a protivnik bi mu gotovo sigurno trebao biti Japanac Andrews Nakahara.

183 centimetara i 84 kilograma težak karataš iza sebe ima tek dvije borbe u ulitmate fightu. Na startu karijere poražen je od legendarnog Kazushija Sakurabe polugom na vratu, dok je u drugoj borbi svladao Korejca Don Sik Yoona serijom snažnih udaraca nakon koje je sudac bio prisiljen prekinuti meč.

Podsjećamo, "Benkei" ili "Baby  Cro Cop" u međuvremenu se okušao i na prvom profesionalnom tae kwon do turniru u Zagrebu gdje je poražen u drugoj rundi. Prilikom borbe ozlijedio je nogu što je i razlog malo dužoj pauzi. Posljednju borbu u Japanu odradio je protiv jednog od najboljih parteraša svijeta Ronalda Souze Jacarea koji se u tom trenutku ipak pokazao kao prevelik zalogaj za hrvatskog fightera.

M.P.
Foto: Sherdog.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.