Žestoka kritika legende na igru Uniteda: Odvratno. Sramota. Kafanski nogomet

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Tottenhama pobijedili su s 3:0 Manchester United na Old Traffordu u derbiju 6. kola engleske Premier lige. Gosti su poveli već u trećoj minuti golom Brennana Johnsona, povisili u 47. preko Dejana Kuluševskog, a sve zaključili u 77. kad je zabio Dominic Solange. Legenda Uniteda Gary Neville kritizirala je svoj klub.

Neville je u klupskoj karijeri odigrao 598 utakmica, sve za Manchester United. S klubom je osvojio 20 trofeja, među njima osam za najbolju momčad Premier lige i dva koja dobivaju osvajači Lige prvaka. Komentirajući viđeno u prvom dijelu utakmice u kojem United nije stvorio veću šansu i u kojem je prema njegovom golu upućeno 12 udaraca, nije štedio kritiku ni na račun trenera momčadi Erika ten Haga ni njegove ekipe.

Neville: Ne mogu vjerovati što gledam

"Apsolutna sramota. Vjerojatno jedno od najgorih prvih poluvremena pod Ten Hagom. A to nešto govori. On ne može vjerovati što gleda. Ja ne mogu vjerovati što ja gledam. Užasno je. Odvratno", rekao je Neville.

"Radi se o osnovama. United je izgledao kao da je razbijen u djeliće. Vjerojatno postoje amaterske momčadi koje su odigrale bolju utakmicu od Uniteda. Kafanski nogomet", zaključio je.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.