Zico opljačkan u Parizu

Foto: EPA

LEGENDARNI brazilski nogometaš Zico (71) opljačkan je u Parizu, kamo je stigao kao dio olimpijske delegacije svoje zemlje. Kroz prozor taksija ukradena mu je torba s hrpom novca, satovima i dijamantnim nakitom. Ukupna vrijednost ukradenih stvari navodno iznosi oko 500 tisuća eura, piše El Parisien, ali AFP tvrdi da je svota pretjerana.

Bilo kako bilo, Zico je ostao bez nekoliko stotina tisuća eura. Prema njegovim navodima, taksi se nakratko zaustavio, a stražnji prozor bio je otvoren. Vozilu su zatim prišla dva počinitelja, jedan je odvratio pažnju vozaču, a drugi je kroz prozor uzeo torbu. 

Žrtve su bili i Argentinci

Slična stvar dogodila se i reprezentaciji Argentina. Njihov izbornik i bivši reprezentativac Javier Mascherano u srijedu je otkrio da je netko upao u bazu njihove momčadi i ukrao stvari u zasad nepoznatoj vrijednosti.

Zico je igrao za Flamengo, Udinese i japanski Kashima Antlers, a 1983. godine proglašen je najboljim igračem svijeta prema izboru magazina World Soccer. Nakon velike igračke karijere 90-ih je godina prošlog stoljeća radio kao ministar sporta u Brazilu te je bio trener u Japanu i Turskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.