POGLEDAJTE REAKCIJU ZIDANEA "Ronaldov gol? Onaj moj je još ljepši"

Foto: Epa

REAL je u Torinu pregazio Juventus s 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala finale Lige prvaka i na korak je do polufinala tog natjecanja, osmog u zadnjih osam sezona. 

Aktualni prvak Europe odigrao je strašnu utakmicu, no da u svojoj momčadi nije imao Cristiana Ronalda, Stara dama bi sigurno izvukla povoljniji rezultat. Portugalac je u karijeri odigrao stotinu perfektnih utakmica, no kako je sam nakon utakmice priznao, nikad prije nije doživio da mu protivnički navijači prirede ovacije. Upravo se to dogodilo kad je Portugalac u 64 minuti izveo potez za pamćenje i prekrasnim škaricama zabio za 2:0.
 
Nakon utakmice na presici novinari su upitali Zinedinea Zidanea čiji je gol ljepši, Ronaldov Juventusu ili njegov Bayeru, koji je veliki Francuz zabio u Glasgowu u finalu Lige prvaka 2002. Real je tada Apotekare pobijedio 2:1, a Zidane je te večeri podigao zadnji veliki trofej koji mu je nedostajao u karijeri.
 
''Ronaldo je zabio jedan od najljepših golova u povijesti, bio je to potez genija, spektakularan gol, ali ipak mislim da je moj iz Glasgowa bio ljepši'', kroz smijeh je kazao trener Reala, pa je nastavio hvaliti Portugalca:
 

''Cristiano je drugačiji igrač od svih ostalih na svijetu. On je poseban. Ovo što je napravio je za pamćenje i moje mišljenje vjerojatno se ne razlikuje od bilo čijeg na svijetu. Ja jesam trener, ali u prvom redu sam nogometni navijač. Presretan sam što ga imamo jer je on igrač koji može napraviti ovakve stvari u kojima svi uživamo.''
 
"Nije lako postići tri gola u gostima protiv Juventusa. Odigrali smo odličan meč, ali Juve je također igrao dobro. Stavili su nas pod pritisak i kreirali su prilike, ali mi smo bili konkretniji. Ipak, mislim da ovih 3:0 nije realan rezultat. Bili smo bolji, ali ne toliko'', osvrnuo se Zizou na utakmicu, a onda se vratio na Ronalda:
 
''Navijači Juventusa priredili su mu ovacije iako je njihova momčad izgubila 3:0. Svaka im čast. Juve će biti zauvijek u mom srcu'', rekla je legenda Reala, ali i Juventusa.
 
 

Tweetovi s temom #CR7

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.