Zubac moćan protiv Dallasa, užasna večer jednog od najboljih šutera svih vremena

Screenshot: X/Los Angeles Clippers

IVICA ZUBAC odigrao je vrlo dobru utakmicu u pobjedi LA Clippersa protiv Dallas Mavericksa u pripremama za novu sezonu. Utakmica u Los Angelesu završila je pobjedom domaće momčadi 110:96, a hrvatski centar u njoj je sudjelovao double-double učinkom. Zubac je na parketu proveo 23 i pol minute i iskoristio ih za 11 koševa (šut iz igre 5/10) i 12 skokova, profitirajući od lopti koje mu je dodavao James Harden. Učinku je dodao jednu asistenciju i četiri ukradene lopte.

Mavericksi u ovom pripremnom ogledu nisu koristili neke od najjačih snaga pa su tako Luka Dončić i Kyrie Irving ostali bez minutaže. Ipak, nastupio je Klay Thompson, koji se uigrava s Mavsima za prvu sezonu nakon blistave karijere u Golden State Warriorsima, čiji je dres nosio od 2011. i sa Stephenom Curryjem tvorio ubojiti šuterski dvojac.

Ovaj put je jedan od najboljih šutera za tricu svih vremena bio daleko od prave forme. Promašio je svih devet pokušaja iz igre, od čega šest trica, i ostao bez poena. Imao je i četiri izgubljene lopte. Quentin Grimes s 20 koševa bio je najbolji kod Mavsa, Kevin Porter Jr. s 18 kod Clippersa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.