Zvezda ipak za regionalnu ligu: "Uz ex-Yu, u Ligi Balkana moraju igrati Mađari, Rumunji i Bugari"

IAKO je prije svega nekoliko mjeseci kategorički odbijao mogućnost sudjelovanja Crvene zvezde u regionalnoj ligi, predsjednik Crveno-belih Vladan Lukić na otvaranju fan-shopa beogradskog kluba u Banja Luci iznio je nešto drukčije stavove.

"Ne mora to biti liga s klubovima s područja bivše Jugoslavije, zašto ne bismo najboljim klubovima s ovog prostora pridodali i najbolje momčadi Mađarske, Rumunjske i Bugarske?. Nismo ni protiv ove prve opcije, ali preferiramo osnivanje prvenstva Balkana", prenosi Mondo izjavu Lukića koji je otkrio da je generalni sponzor Zvezde, naftni gigant Gazprom predložio tzv. Balkan ligu:

"Bilo bi super kad bismo uspjeli tu priču realizirati. Liga sastavljena od zemalja 'Južnog toka' sigurno bi donijela kvalitetu više od ex-Yu."

Na pitanje o nedostatku gledatelja kao kroničnom problemu nogometa na području nekadašnje države, Lukić je ponosno istaknuo kako klub s Marakane nema problema s tim:

"Na našim utakmicama prošle sezone bilo je u prosjeku više ljudi nego na svim ostalim susretima srpske Superlige ili HNL-a zajedno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.