Zvezdin direktor: 70 milijuna eura nam je prihod ove godine

Foto: Profimedia

ZVEZDAN TERZIĆ, direktor Crvene zvezde, otkrio je srpskoj državnoj televiziji RTS prihode prvaka države u ovoj godini. "Naši prihodi su jasni i transparentni. Ove godine smo prihodovali 42 milijuna eura od igrača i 28 milijuna eura od UEFA bonusa", rekao je Terzić u emisiji Oko i dodao:

"Crvena zvezda je dosta investirala u prethodnom razdoblju. Meni je trebalo da mi vjeruju i da mi daju vrijeme. Dobar rezultat je generator prihoda i potrebna je pametna politika." Terzić je nastavio: "Volio bih da našim putem krenu i drugi. Zvezda pomiče granice pametnom sportskom politikom. Krenuli smo od nule, klub je bio u stečaju."

Otkrio je i koliko najviše Zvezda plaća igrača: "Najveća plaća koju Zvezda može izdvojiti je 1.250.000 eura. To je gornja granica i godišnja plaća najplaćenijeg igrača. Ali polako, dovodit ćemo sve bolje i bolje igrače. Uskoro će Zvezda moći plaćati i po dva ili dva i pol milijuna eura. Kad sam došao, imali smo osam milijuna eura i vraćali dugove. Nama je potrebno 65 milijuna eura godišnje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.