Zvijezda Bayerna surađuje s opernim pjevačem. To joj pomaže da lakše viče na suigrače

Foto: Epa

ZVIJEZDA Bayerna Dayot Upamecano je imao velikih problema s grloboljom i promuklosti nakon utakmica. Francuz se stoga odlučio na zanimljiv korak pa je angažirao jednog opernog pjevača iz Leipziga, gdje je igrao prije dolaska u Bayern, koji mu, kako je sam priznao, pomaže da može lakše vikati na svoje suigrače. 

''Radeći s tim opernim pjevačem poboljšao sam svoje glasnice. Skupa smo pjevali, dao mi je i neke vokalne vježbe, pa sad mogu glasno vikati i svojim suigračima dati jasne upute, gdjegod se oni nalazili na terenu. Počeo sam koristiti nešto dublji glas, što manje šteti mojim glasnicama'', otkrio je Francuz u razgovoru za Sport Bild.

Upamecano je standardni član udarne postave Bayerna ove sezone, a bio je i jedan od ključnih igrača Tricolora na putu do finala SP-a.

''Upa se u posljednje vrijeme sjajno razvija, s SP-a se vratio u odličnoj formi. Godio mu je nastup na tom natjecanju, gdje je bio jedan od ponajboljih braniča, pa se nadam da će u tom smjeru nastaviti i dalje. Treba nam u svojoj najboljoj formi, a ako ga zaobiđu ozljede, pred Dayotom je sjajna polusezona'', rekao je nedavno trener Bayerna Julian Nagelsmann.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.