Brazilska zvijezda Liverpoola odbila Saudijce: Nogomet igram iz ljubavi

Foto: EPA

GOLMAN Liverpoola i brazilske reprezentacije Alisson (31) otkrio je kako je imao ponude klubova iz Saudijske Arabije koje je odbio kako bi ostao na Anfieldu. Brojni igrači Liverpoola proteklih sezona nisu odoljeli saudijskim milijunima pa su u tu arapsku zemlju otišle legende kluba poput Fabinha, Roberta Firmina i Jordana Hendersona.

"Nogomet igram iz ljubavi"

Alisson je u Liverpool stigao prije šest godina iz Rome, odmah se nametnuo kao klupska jedinica i pod Jurgenom Kloppom je osvojio Ligu prvaka i dugu čekanu titulu prvaka Engleske. Otkrio je kako je otvoren i za produljenje ugovora s Liverpoolom koji mu važi još dvije godine:

Želim ispoštovati svoj ugovor ovdje ili sklopiti novi. Zaista sam sretan. Moja obitelj je sretna Nikad nisam došao do točke da govorim o plaćama, ali kada čujete o brojevima koje drugi igrači dobivaju, pomalo ste privučeni. To je normalno.

Na kraju krajeva, nogomet igram iz ljubavi, to je stvar koju volim raditi, ali to je naša profesija i želimo maksimalno iskoristiti godine koje imamo. Mislim da sam osobno tome otvoren, ali ne sada. Sada nije vrijeme. Dok još imam ugovor ovdje, bit ću fokusiran. Ako je u interesu kluba da me proda, onda će to biti drugačije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.