Zvijezda Napolija dobiva tri puta veću plaću

Foto: EPA-EFE

KRILNI napadač i živuća legenda Napolija Khvicha Kvaratskhelia (22) trebao bi produljiti ugovor s aktualnim prvacima Italije do 2028. godine. Ta vijest oduševit će navijače Napolija koji se nadaju da će Gruzijac što dulje ostati u klubu kojemu je pomogao doći do naslova prvaka koji se čekao 33 godine.

Gruzijac je u Napoli stigao prošlog ljeta za 11.5 milijuna eura iz Dinamo Batumija. Iza sebe ima jednu od najboljih debitantskih sezona koje se pamte u ligama Petice. U 43 nastupa zabio je 14 i namjestio 17 golova te je uz Victora Osimhena bio ključni čovjek u osvajanju titule.

Bit će četvrti najplaćeniji igrač ekipe

Kvaratskhelia je svojim driblinzima osvojio navijače i među njima je stekao status legende kojoj crtaju murale, a može mu laskati i nadimak "Kvaradona" kojim ga se uspoređuje s legendarnim Argentincem. Po trenutnom ugovoru mladi Gruzijac zarađuje oko 1.2 milijuna eura po sezoni, a njegova plaća bi u novom ugovoru trebala biti oko tri milijuna.

Tako će postati četvrti najplaćeniji igrač kluba iza Osimhena, Hirvinga Lozana i Piotra Zielinskog. Za očekivati je da novi ugovor donekle obeshrabri potencijalne kupce i da Gruzijac provede bar još jednu sezonu u Napoliju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.