19-godišnjak u Slavonskom Brodu izbo prostitutku iz Brazila?

Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

"Nakon zaprimljene dojave oko 15:20 u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske da netko doziva pomoć, policijski službenici su u stanu jedne zgrade u centru Slavonskog Broda zatekli ozlijeđenu žensku osobu. 

Odmah je pozvana Hitna medicinska pomoć, koja je ozlijeđenoj pružila liječničku pomoć te je prevezena u bolnicu i zadržana na daljnjem liječenju.  

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela policijski službenici nastavljaju rad i kriminalističko istraživanje", priopćili su iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Mladić (19) izbo prostitutku iz Brazila?

Lokalni 035 portal neslužbeno doznaje da je izbodena prostitutka, 1981. godište, državljanka Brazila, koju je nožem u unajmljenom apartmanu u naselju Slavonija napao mladić, navodno 2005. godište. 

Prema trenutnim saznanjima, ona je prevezena na hitni prijem Opće bolnice u Slavonskom Brodu, gdje su joj ustanovili više od deset ubodnih rana. Izvan životne opasnosti je.

Iz PU Brodsko-posavske su potvrdili da je jedna osoba privedena u postaju na ispitivanje, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.