33-godišnjak kod kojeg su pronađena raskomadana tijela pobjegao iz zatvora u Keniji

Foto: Profimedia

U Keniji je iz pritvora pobjegao 33-godišnji ubojica za kojeg policija tvrdi da je priznao da je ubio 42 žene. Bio je pritvoren zbog otkrića raskomadanih tijela u glavnom gradu Kenije Nairobiju, piše Sky News.

Collins Jumaisi Khalusha zadržan je u policijskoj postaji u Nairobiju nakon što je sud dopustio detektivima još sedam dana da istraže njegove navodne zločine prije nego što ga optuže.

Pobjegao je s 12 drugih zatvorenika

Jutros je Khalusha pobjegao s 12 drugih zatvorenika nakon što su presjekli žičanu mrežu u ćelijama i popeli se na zid koji ograđuje zatvor.

"Radilo se o osumnjičeniku visoke vrijednosti koji se trebao suočiti s ozbiljnim optužbama. Istražujemo incident i poduzet ćemo odgovarajuće mjere", rekao je Mohamed Amin, šef uprave za kriminalističke istrage, piše Sky News.

Kod njega pronađeno 10 tijela

Khalusha je uhićen u srpnju nakon što je 10 tijela i nekoliko dijelova tijela pronađeno umotano u plastične vreće u području Kware u Nairobiju.

Khalushin odvjetnik rekao je novinarima da je njegov klijent mučen i prisiljen da prizna te tvrdi da je nevin.

Dvoje drugih osumnjičenika koji su uhićeni nakon što su kod njih pronađeni mobiteli nekih od preminulih žena bit će izvedeni na sud sljedeći ponedjeljak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.