Ekskluzivni video - Drama u Sinju: Konj zbacio alkara i zaletio se u masu, harambaša Ezgeta završio na operaciji!

KAKVA panika u Sinju! Za vrijeme mimohoda alkara, netom nakon održanog natjecanja, na trgu Kralja Tomislava, došlo je do krajnje dramatične situacije.

Užas u Sinju

U jednom trenu, konj alkara Tina Radonovića najprije je pao i zbacio jahača, a potom se preplašen bez ikakve kontrole zaletio u masu! Jedan je gledatelj dobio udarac u glavu, drugom je konj stao na trbuh, dok je treći gledatelj u posljednji trenutak izbjegao pomahnitalo grlo. Gledatelji su sa užasom gledali kako se u zadnji čas maknuo s dvoje djece na ramenima!

Kirurzi HDSSD-a priskočili u pomoć

Ozlijeđenima su odmah u pomoć priskočili i čelnici HDSSD-a, splitski kirurzi dr. Hrvoje Tomasović i dr. Luka Roguljić. Pružili su pomoć čovjeku kojem je ozlijeđen trbuh. Prebačen je u splitski KBC, gdje će mu se napraviti CT kako bi se utvrdile ozljede...


Ispostavilo se da je konj pregazio nikog drugog do Branka Ezgetu Singlu, prvog harambašu u neovisnoj Hrvatskoj. U splitskoj bolnici utvrdilo se da je zadobio teške ozljede unutarnjih organa i odmah je prebačen u operacijsku salu. 

Gradonačelnik Sinja: Šteta bi bilo da ovaj događaj zasjeni alku

Čuli smo se s gradonačelnikom Sinja Ivicom Glavanom, kojeg je Index prvi izvijestio o nemilom incidentu.

"Alka je prošla super i u najboljem redu. Poslana je odlična poruka. Nažalost, dogodio se i taj incident. Ne vidim tu propust organizatora. Svake godine, povorka se odvija na ovaj način i dosad nije bilo problema. Šteta bi bilo da taj događaj zasjeni ovogodišnju alku", kazao nam je Glavan, i to u trenucima dok se još nije znalo koliko su ozbiljne ozljede koje je u naletu konja zadobio Ezgeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.