Hrvati nakon poraza u BeoAreni pretukli dvojicu Srba u Mostaru?

VIŠE nepoznatih huligana je jučer u Mostaru, nakon poraza hrvatske rukometne reprezentacije od Srbija na Europskom prvenstvu, pretuklo 26-godišnjeg Milijana Šipovca i 24-godišnjeg Milorada Vaskovića iz Nevesinja.

BiH mediji pišu da je dvojac napadnut palicama na prometnici Bulevar kod Franjevačke crkve. Mladići su izjavili da su se sa još dvojicom mladića u Golfu vozili Bulevarom. U jednom trenutku im je nepoznato vozilo blokiralo cestu. Vasković i Šipovac su izašli kako bi provjerili što se događa te ih je tada četiri ili pet muškaraca napalo palicama.

Automobili sa srpskim zastavama blokirali ulicu u Banjoj Luci


Mladići su u sukobu zadobili ozljede glave koje su sanirane u Kliničkoj bolnici Mostar. Zbog ovog napada nitko nije uhićen. Nagađa se kako su mladiće napali Hrvati bijesni zbog jučerašnjeg poraza u BeoAreni.

Pobjeda Srbije se glasno i do kasno u noć slavila u više općina i gradova Republike Srpske. Na ulice Banja Luke sinoć je izašlo više tisuća ljudi kako bi proslavili uspjeh srpskih rukometaša. Nakon utakmice je automobilima, iz kojih su se vijorile srpske zastave, potpuno blokirana glavna prometnica u Banjoj Luci, ali izgreda nije bilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.