Nakon leta od 12.875 kilometara slijepi putnik pao na zgradu u Londonu

Foto: Google Streetview

TIJELO slijepog putnika pronađeno je na krovu poslovne zgrade u zapadnom dijelu Londona nakon pada iz zrakoplova British Airwaysa, javlja Guardian.

Vjeruje se da je muškarac potajice ušao u zrakoplov i preletio 12,875 kilometara na putu od Johannesburga u Južnoj Africi do londonske zračne luke Heathrow. Podaci s leta otkrivaju da se avion nalazio na visini od oko 420 metara dok je letio iznad područja na kojem je pronađeno tijelo.

Drugi muškarac je preživio putovanje i smješten je u bolnicu u "ozbiljnom" stanju.

"Pozvali su nas u 9.35 sati prijepodne u četvrtak 18. lipnja iz Kew Roada, Richmond, nakon izvješća o otkriću tijela. Djelatnici Londonske hitne službe su pronašli tijelo mrtvog čovjeka na krovu poslovne zgrade. Smrt se trenutačno vodi kao neobjašnjena. Provest će se pravovremena obdukcija kako bi se utvrdio identitet muškarca," rekla je glasnogovornica  Scotland Yarda.

"U vezi muškarca koji je preživio, policija je 18. lipnja u 8.28 sati prijepodne odgovorila na izvještaj o slijepom putniku na letu iz Johannesburga prema Heathrowu. Muškarac star između 25 i 30 godina odvezen je u zapadnu Londonsku bolnicu i trenutačno je u ozbiljnom stanju. Utvrđivanje identiteta je u tijeku," dodaje.

Glasnogovornica British Airwaysa kaže da tvrtka "radi s londonskom policijom i vlastima u Johannesburgu kako bi se utvrdile činjenice ovog izuzetno rijetkog slučaja".

 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.