Policija pronašla mladića koji je preko Facebooka prijetio smrću Josipoviću i Vladi!

POLICIJA je prošla mladića za kojeg sumnja da je jučer na Vladinoj Facebook stranici prijetio smrću Ivi Josipoviću i članovima Vlade.

"Obzirom na prijetnje koje su upućene na Facebook stranici Vlade RH, obavještavamo Vas da se u policiji na kriminalističkom istraživanju nalazi jedna maloljetna osoba", priopćili su iz Odjela za odnose s javnošću kabineta ministra MUP-a.

"Napravit ću atentat na predsjednika Josipovića"


Neslužbeno doznajemo kako se radi o 17-godišnjem mladiću. Iz policije napominju da je kriminalističko istraživanje još u tijeku te da "je potrebno obaviti još niz dokaznih radnji". Podsjetimo, jučer oko 13 sati Vlada je na svom Facebook profilu zaprimila otvorene prijetnje bombaškim napadom, kao i prijetnje atentatom na Ivu Josipovića.

Nešto iza podneva je korisnik Cias Colossus Blatine na Facebook stranici Vlade ostavio komentare "Ja i Ancola Sedlar dižemo zgradu Vlade u zrak" te "Napravit ću atentat na predsjednika Josipovića". Prijetnje su ubrzo uklonjene s Vladine službene Facebook stranice, korisnik blokiran, a cijeli slučaj prijavljen policiji kojoj je, čini se, trebao samo jedan dan da pronađe mladića koji je prijetio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.