Pronađen 19-godišnji mladić iz Drniša koji je nestao na Susretu katoličke mladeži u Dubrovniku

Foto: DrnišNews, Hina

TIJEKOM Susreta katoličke mladeži sinoć je Dubrovniku nestao 19-godišnji Mario Lovrić s Miljevaca, javio je jutros portal DrnišNews. Kako saznaje Index, danas je pronađen.

Potvrdila nam je to glasnogovornica PU dubrovačko neretvanske Marija Gjenero rekavši kako je Mario, na dojavu građana, pronađen u Šipčinama. Mladić je dobro i nalazi se na policiji koja je o svemu obavijestila njegove roditelje. Detalji nestanka još nisu poznati.

Nestanak je policiji prijavila vjeroučiteljica Veronika Kosor sinoć oko 20,30, a policija je roditelje o nestanku obavijestila u jutarnjim satima..

"Budući da je bilo 50 tisuća mladih u Dubrovniku, on se nama izgubio pod pritiskom mase. Oko fontane na vrh Straduna gdje smo se trebali naći bilo je dvadesetak tisuća ljudi . On je bio sa mnom, a odatle smo trebali pješke krenuti prema luci Gruž gdje je bila sveta misa. Tu je nastao jedan val guranja i on je odguran od nas i nakon toga ga više nismo vidjeli",rekla je za portal DrnišNews vjeroučiteljica Veronika Kosor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.