Pusić izbacila Čačića iz HNS-a!

Foto: Arhiva

JEDNOGLASNOM odlukom predsjedništva HNS-a Radimir Čačić, nekadašnji predsjednik stranke koji trenutno odslužuje zatvorsku kaznu zbog stravične prometne nesreće koju je izazvao u Mađarskoj, večeras je izbačen iz HNS-a!

Predsjedništvo je vijećalo u punom sastavu, a odluku da se Čačića izbaci objavila je šefica stranke Vesna Pusić.

"Predsjedništvo Hrvatske narodne stranke - Liberalnih demokrata večeras je na sjednici održanoj u punom sastavu jednoglasno isključilo Radimira Čačića iz stranke. Donesena odluka je konačna, u skladu sa Statutom i Pravilnikom o članstvu HNS-a", izjavila je nakon sjednice predsjednica HNS-a Vesna Pusić.

O detaljima odluke Pusić nije govorila. Najavila je konferenciju za medije koja će se održati sutra ujutro u 9 sati, a na kojoj će obznaniti više detalja.

Zasmetalo ih što je Čačić stranci "radio iza leđa"

U HNS-u su nezadovoljni Čačićevim političkim djelovanjem tijekom slobodnih vikenda za vrijeme izdržavanja kazne, kao i sastajanjem s pojedinim ljudima te porukama o povratku i nezadovoljstvu stranačkim vodstvom.

Dogovor je bio da se Čačić u potpunosti povuče iz politike dok ne izađe na slobodu, ali je on, mimo dogovora sa strankom, slobodne dane van zatvora koristio za razne sastanke političke prirode.

Podrška Čačiću danas je stigla sa sjevera zemlje. U vrhu HNS-a Varaždinske i Međimurske županije nisu smatrali da Čačića treba izbaciti iz HNS-a.

Čačić odslužuje zatvorsku kaznu zbog izazivanja stravične prometne nesreće u Mađarskoj, u kojoj su poginule dvije osobe.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.