Reisman i "Ne dirajte djecu": Nijemci u školama mijese pizze na dječjim guzicama

Screenshot i video: Dubrovački dnevnik

PRIJE nego navedemo o čemu je bilo riječi na dubrovačkom predstavljanju knjige Judith Reisman, podsjetimo da je gostovala na Medicinskim fakultetima u Zagrebu i Splitu što je zgrozilo mnoge.

A da njoj i suludoj inicijativi "Ne dirajte djecu" tamo nije mjesto, svjedoče i riječi izrečene jučer u Dubrovniku. Predavanje je Reisman održala u dvorani samostana sv. Klare, zajedno s Thomasom Hampsonom, privatnim istražiteljem i voditeljicom inicijative "Ne dirajte djecu" Ksenijom Abramović.

Reisman je već po navici predavanje počela s dr. Alfredom Kinseyjem.

"Tvrdim da je znanost koju Alfred Kinsey dijeli lažna, izopačena, pogrešna i bazirana na pedofiliji. Cilj joj je smanjiti ili eliminirati dobnu granicu stupanja u spolne odnose i postići da su spolni odnosi između djece i odraslih dopušteni pod uvjetom da dijete u odnose stupa dobrovoljno", rekla je Reisman, prenosi Dubrovački dnevnik.

Obrušila se, naravno, i na Aleksandra Štulhofera, za kojeg kaže da želi upravo takav "izopačeni" seksualni odgoj uvesti u hrvatske škole.

"Ono što imate u Hrvatskoj, ne želite to izgubiti", zaključila je Reisman, a potom je publici predstavila svoju novu knjigu.

Hampson: Dječja nevinost je postala nešto što pripada prošlosti

Privatni istražitelj i bivši policajac koji se bavi zlostavljačima djece Thomas Hampson također je napao Kinseyjev model, tvrdeći da je "užasan" iz tri razloga:

"Prvi je tvrdnja da su djeca seksualna bića od rođenja, drugi da djeca imaju pravo na seksualno izražavanje i izabrati kada i s kime će imati seksualne odnose te da pornografija nije štetna i da ne dovodi do ovisnosti nego da je korisna za razvitak djece. Promicanje takvih ideja u američkom društvu dovelo je do spuštanja dobne granice pri kojoj djeca stupaju u spolne odnose, do hiperseksualizacije naše kulture i da je dječja nevinost postala nešto što pripada prošlosti. Dovelo je do povećanja maloljetničke trudnoće i spolnih bolesti", kaže Hampson.

Ksenija Abramović, voditeljica inicijative "Ne dirajte djecu" se osvrnula na kongres seksologa koji će se održati u lipnju u hotelu Libertas Rixos, a kojeg će predvoditi Aleksandar Štulhofer, piše Dubrovački dnevnik.

Na pitanje jedne Dubrovkinje što ona kao građanka može učiniti da se spriječi takav kongres, Abramović joj je odgovorila da će inicijativa organizirati grupne molitve protiv kongresa, ali i još neke aktivnosti samo ih neće otkrivati neprijatelju.

Abramović: U Njemačkoj mijese pizze na dječjim stražnjicama

Odgovarajući na pitanja građana Judith Reisman je zaključila da se u hrvatskoj medijima kontrolira, ali i da je Ninoslav Pavić čovjek koji radi za Hugha Hefnera.

"U Njemačkoj na satovima domaćinstva djeca od devet godina mijese tijesto za pizzu. Dok još ima onih grudica, stavi se stol ispred razreda i djetetu skinu gaćice. I na stražnjici od djeteta završi se miješanje tog tijesta od pizze, gdje se na taj način pokazuje koliko se treba riješiti straha od bilo kakvog dodira. Malo pizza, malo stražnjica! Dakle, to je prestrašno, to je ono što nas čeka. Ministar Jovanović je rekao kako će u hrvatskim školama implementirati spolni odgoj po uzoru na onaj u Njemačkoj", nadovezala se Abramović.

Nakon sat i pol predavanja oglasio se alarm koji je Reisman podsjetio da je vrijeme za kraj: "Vrijeme je da ustaneš", čulo se na engleskom jeziku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.