Ruby se pohvalila prijateljici: Silvio mi je nudio milijune da lažem za njega i uništim dokaze

EGZOTIČNA plesačica marokanskog porijekla Karima El Mahroug, koja se našla  u središtu suđenja bivšem talijanskom premijeru Silviu Berlusconiju za seks s maloljetnom osobom, svojim je prijateljicama otkrila da joj je Berlusconi bio spreman platiti milijune kako bi šutjela o detaljima njihovog odnosa.

"On je potpuno lud! Lud zamnom", izjavila je Karima, poznatija kao Ruby, prilikom jednog razgovora koji su talijanske tajne službe prisluškivale. Razgovor se dogodio u listopadu 2010. godine, a danas su ga objavili gotovo svi talijanski mediji.

Snimke razgovora ne otkrivaju nove detalje o poznatim "bunga bunga" zabavama, ali otkrivaju mnoge druge pojedinosti. Posebno je značajna izjava Ruby da joj je bivši talijanski premijer plaćao pozamašne iznose kako nikome ne bi rekla istinu o onome što se između njih dvoje događalo.

"Rubygate", najspektakularniji od mnogih seks skandala u koje je umiješan Berlusconi, za njega bi mogao biti "poguban", budući da je osumnjičen da je Ruby platio za seks dok je njoj bilo svega 17 godina.

"Sakri sve dokaze i obasut ću te zlatom"

Na snimci razgovora čuje se kako su Ruby i njezina prijateljica oduševljene skandalom koji su njezine "budalaštine" izazvale u talijanskoj javnosti, a posebno u kabinetu tadašnjeg premijera Berlusconija.

"Jučer me nazvao i rekao da će mi dati koliko god želim novca. Rekao je da će mi platiti u gotovini, zasuti me zlatom, samo ako mu obećam da nikome neću otkriti što se dogodilo i sakriti sve dokaze", ispričala je Ruby.

Upitana od prijateljice je li ju strah da bi se mogla naći u opasnosti nakon što cijeli skandal izađe u javnost, Ruby odgovara da se nema čega bojati, da je bogata i da će uskoro biti poznata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.