Sisak idućeg tjedna slavi Dan grada

Foto: HR Foto/Darko Vuković

SISAK idućeg tjedna slavi Dan grada. Pripreme za veliku proslavu već su počele, a program cjelodnevnih događanja predstavio je Tomislav Dovranić iz gradskog ureda za informiranje.

"Četvrtog lipnja ćemo imati budnicu gradske limene željezničarske glazbe koja će nas sve zajedno probuditi i pripremiti za obilježavanje Dana našeg grada. Od 10 sati ćemo imati procesiju koja će ići prema bazilici svetog Kvirina, nakon toga će se održati sveta misa. Poslijepodne se nastavlja pučko veselje na prostoru ispred bazilike. Tu ćete imati priliku čuti naše goste iz Njemačke", naglasio je Dovranić.

Posebnost ovog Dana grada je što se ove godine obilježava zajedno s proslavom skorog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, pa se u organizaciju cijelog eventa uključila i agencija Ragusa Stella 28. I upravo je ona odgovorna za dio proslave koji se odvija na livadi ispred gradskog bazena.Više detalja o tom dijelu programa otkrio nam je Milodrag Pjetlović iz spomenute agencije. "Za jutarnji dio je predviđen gospodarski sajam. Cijelo vrijeme na bini će biti muzika, bit će prateći bendovi koji će držati ritam, a u popodnevnom će biti koncert, koji bi trebao biti do dugo u noć", istaknuo je Pjetlović.

A za rođendansku svirku ove će se godine pobrinuti Colonia, Oliver Dragojević, Danijela Martinović, Petar Grašo, Gazde i Magazin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.