Sreća je nekima nedostižna: Voditelji radijske emisije "Potraga za srećom" počinili dvostruko samoubojstvo

Video: Youtube

VODITELJI radijske emisije "U potrazi za srećom" Lynne Rosen i John Littig pronađeni su mrtvi u svome domu u Park Slopeu u Brooklynu. Počinili su dvostruko samoubojstvo.

46-godišnja psihoterapeutkinja i 48-godišnji motivacijski govornik godinama su vodili emisiju o životu i pronalaženju sreće. Na glave su navukli plastične vrećice te se otrovali helijem.

Pronađeni su na kauču u stanu u kojemu su zajedno živjeli. Za sobom su ostavili dva oproštajna pisma. "Učinit ćemo to zajedno", piše u njegovoj poruci u kojoj je, bez dodatnih objašnjenja, dodao da "ne može više gledati kako mu supruga pati".

"U njezinoj je poruci pisalo da joj je žao zbog toga što čini. Vjerujemo da je imala nekih psiholoških problema", rekao je policijski izvor za NY Daily News.

Ranije ovoga tjedna susjedi su primijetili neugodan miris koji se počeo širiti iz njihova stana. Očito je da su bili mrtvi nekoliko dana.

Većina susjeda rekla je da su bili uobičajeni, mirni, susjedi, ali jedan je rekao da su Rosen i Littig bili razlog zbog kojega su se on i njegova supruga iselili iz njihove zgrade prije 18 godina.

“Kad bi Littig došao kući bijesan, počeo bi lupati u bubnjeve u sitne sate. To je izluđivalo moju ženu”, objasnio je te dodao da je Littig imao ispade bijesa i vrištanja

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.