U odvojenim prometnim nesrećama poginula dva motociklista

NOĆAS se na državnoj cesti br. 50 u mjestu Čovići, grad Otočac, dogodila prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.

Nesreća se dogodila kada je 20-godišnjak iz Perušića, upravljajući neregistriranim motociklom i prije stjecanja prava na upravljanje, dolaskom do kružnog toka iz smjera Otočca u smjeru Ličkog Lešća sletio izvan kolnika.

Očevid su izvršili službenici PU ličko-senjske te utvrdili da se vozio neprilagođenom brzinom, priopćeno je iz tamošnje policijske uprave.

Još je jedan motociklist poginuo jutros nešto prije pet satu na autocesti A3. Iz još neutvrđenih razloga u 28-godšnjeg je motociklista udario kombi koji se kretao u smjeru zapada. Od siline udara motociklist je pao na kolnik nakon čega je na njega naletio automobil bugarskih registracijskih oznaka.

Vozač motocikla na mjestu je poginuo, dok je njegov suvozač prevezen u bolnicu, a težina ozljeda zasad nije poznata. Zbog nesreće je nekoliko sati bio prekinut promet između čvorova Sveta Nedelja i Bregana u smjeru graničnog prijelaza, a od čvora Sveta Nedelja obilazno se vozilo starom samoborskom cestom, javio je HAK.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.