Zločin koji je užasnuo Split: Meksikanka svezana, silovana i zaklana usred bijela dana na Marjanu?!

SELENE MACEDO, Meksikanka čije je tijelo u subotu pronađeno nakon tri dana intenzivne potrage par stotina metara od vrha Marjana, bila je svezana, sumnja se i silovana te ubijena i potom dobro skrivena u procjepu koji je maskiran granama. 

Očevid je jučer nakon pronalaska tijela potrajao do večeri. U kasnim satima pristupilo se obdukciji na splitskoj patologiji. Nakon prvih rezultata bi se trebalo znati je li osim ubojstva, počinjeno i silovanje. Kako jutros neslužbeno doznajemo, Seleni je nožem porezan vrat. Manijak ju je zaklao. 

Policija i službeno potvrdila da je riječ o Seleni i da je ubijena

Policija se jutros i službeno očitovala o jučerašnjem događaju, iako u svom priopćenju nisu iznijeli nikakve nove i dosad nepoznate informacije.

"Jučer je u Park šumi Marjan u Splitu pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe. Obavljeno je prepoznavanje i utvrđeno da se radi o nestaloj 31-godišnjoj državljanki Meksika. Na tijelu su pronađeni tragovi nasilne smrti, te policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom poduzima opsežne mjere i radnje na otkrivanju počinitelja i okolnosti smrti.  Također će se provesti i DNA analiza", stoji u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

Kako nitko ništa nije vidio?

Situacija je krajnje napeta. Policija ulaže izvanserijske napore kako bi riješila ovaj slučaj. Ovakav zločin, naime, ne pamti se u Splitu! Nesretna Meksikanka ubijena je usred bijela dana i špice turističke sezone, i to u to vrijeme kada se na Marjanu rekreira na stotine građana. Svi se pitaju, kako nitko nije ništa vidio.

Selenin brat Emanuele sa sebe je skinuo sumnju, prošao je poligraf te uz njegovu pomoć policija nastoji rasvijetliti mučki zločin. U središtu istrage su im sada narkomani i beskućnici koji se okupljaju na Marjanu. Oni bi morali nešto znati, premda ne znači da su počinili ovaj svirepi zločin. Za sada nema privedenih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.