Američki koledž priprema studente za globalne karijere uz dostupne stipendije

Foto: Studiranje uz pomoć stipendija

PRIJAVE su otvorene za sve maturante ili studente koji razmišljaju o promjeni izbora!

Američka i hrvatska diploma uz pripremu za tržište rada

RIT Croatia je izvrstan odabir za ambiciozne i kreativne mlade ljude koji žele studirati u dinamičnom međunarodnom okruženju. Studentima nudi suvremene američke sveučilišne studije, stručne i pristupačne nastavnike, nastavu na engleskom jeziku te individualizirani pristup uz profesionalnu stručnu podršku.

Američki visokoobrazovni studiji koji se provode na kampusima RIT Croatia u Dubrovniku i Zagrebu su: Dizajn novih medija (Zagreb), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb) te Service Management (Dubrovnik).

Kao međunarodni kampus uglednog američkog sveučilišta, RIT Croatia je jedina visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj koja izvodi stručne, prijediplomske studije za koje se stječu međunarodno priznata američka sveučilišna diploma koju dodjeljuje RIT te hrvatska diploma koju dodjeljuje RIT Croatia.

Foto: Dani karijera na RIT Croatia; sjajna prilika za networking i pronalazak stručne prakse

RIT Croatia, kao i matično sveučilište RIT, visokoobrazovna je institucija poznata po obrazovanju koje studente priprema za tržište rada. Studenti su sukreatori nastave, postavljaju pitanja, sudjeluju u debatama, izrađuju i prezentiraju različite projekte. Akademsko osoblje potiče ih da razviju kritičko i analitičko razmišljanje, nauče samostalno donositi odluke te da unaprijede komunikacijske i upravljačke vještine, a primjenom teorije, kroz obveznu stručnu praksu od 400-800 sati u odabranom području studija, studenti stječu vrijedno radno iskustvo u poslovnom svijetu.

Više od 3,000 diplomanata svoje je visoko obrazovanje steklo na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu te danas rade u više od 60 zemalja svijeta. 86% diplomanata (generacija 2023.), pronašlo je zaposlenje i/ili nastavilo s obrazovanjem u roku od šest mjeseci od diplomiranja.

Studiranje uz pomoć stipendija – prijave su otvorene

RIT Croatia redovito pomaže studentima da uz nepovratne stipendije i financijske potpore studiraju na nekom od navedenih studija. Također, svi kandidati koji su srednjoškolsko obrazovanje završili s odličnim uspjehom u svim razredima srednje škole, imaju automatski pravo na stipendiju u iznosu 4,000 eura. Više od 90% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia. Drugim riječima, šanse za stipendiju su velike – stoga se prijavite čim prije!

Za više informacija o upisima javi se na email: admissions@croatia.rit.edu, tel: +385 1 643 9100, + 385 (0) 20 433 000 ili posjeti ovu stranicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.