Amerikanac kupio kuću, u zamrzivaču pronađene glava i podlaktice 16-godišnjakinje

Fotografija ne prikazuje događaj iz teksta Ilustracija: EPA

Dijelovi tijela pronađeni u zamrzivaču koji je ostavljen u kući u Coloradu, nakon što je prodana, pripadaju 16-godišnjoj djevojci koja je nestala 2005. godine, priopćile su vlasti.

Smrt Amande Leariel Overstreet, biološke kćeri prethodne vlasnice kuće, istražuje se kao ubojstvo, priopćio je šerifov ured koji nadgleda slučaj. Istraga o ubojstvu tinejdžerice i dalje je u tijeku.

Novi vlasnik poklonio zamrzivač

Dijelovi tijela 16-godišnjakinje pronađeni su u siječnju, nakon što je novi vlasnik kuće u blizini Grand Junctiona poklonio zamrzivač kojeg su u kući ostavili prethodni stanar. Osoba koja je uzela zamrzivač, pronašla je ljudsku glavu i podlaktice, priopćio je ured šerifa okruga Mesa, piše Guardian.

Tinejdžericu nitko nije vidio od travnja 2005. godine i "nema zapisa da je Amanda Overstreet ikada prijavljena kao nestala", stoji u priopćenju šerifa.

Točan uzrok smrti još nije utvrđen i nije bilo uhićenja, a nestala djevojka živjela je u područjima Grand Junctiona i okruga Harris u Teksasu.

Biološka majka tinejdžerice je bila vlasnica kuće

Prema informacijama koje je objavila lokalna radiopostaja, zapisi pokazuju da je kuća u ulici u kojoj su otkriveni posmrtni ostaci 16-godišnjakinje pripadala Bradleyju Davidu Imeru, koji je umro od Covid-19 2021. godine. Medij je objavio da Imerova smrtovnica navodi njegovu suprugu kao Leanne Overstreet.

Colorado Public Radio nije mogao utvrditi jesu li Leanne Overstreet i Amanda Overstreet u srodstvu. No, šerifov ured potvrdio je da je Amandina biološka majka bila prethodna vlasnica kuće u kojoj su pronađeni ostaci.

U međuvremenu, ured šerifa okruga Mesa dao je izjavu za Daily Mail i potvrdio da je Leanne Overstreet doista bila vlasnica kuće u kojoj su pronađeni posmrtni ostaci njezine kćeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.