Amerikanac ubio tri žene "jer su prelijepe"

AMERIKANAC George Sodini ušao je u dvoranu fitness centra u blizini Pittsburgha i nasumce ubio tri žene, a nakon toga i sebi oduzeo život. Tijekom istrage policija je otkrila da je ubojica na internetu pisao dnevnik u kojem je najavio svoje okrutne planove.

Sodini je 48-godišnji računalni programer za kojega je policija navela da je "bio pun mržnje prema ženama", premda niti jednu od ubijenih žena Sodini nije poznavao, prenosi Associated Press. Prema dnevniku, motiv za ubojstvo je bilo to što su žene Sodinija "ignorirale unatoč činjenici da se uvijek trudio lijepo izgledati".

"Žene me ne vole"

Posljednja žena s kojom je Sodini imao emotivnu vezu ostavila da je 1984. godine, a spolni odnos sa ženom nije imao u posljednjih 19 godina. "Žene me jednostavno ne vole. U SAD-u je 30 milijuna poželjnih žena, a ja ne mogu naći nijednu. Nijedna od njih me ne smatra privlačnim", lamentirao je u svome dnevniku Sodini.

Tri ubijene žene su bile u rasponu godina od 37 do 49 i policija ih nikako ne može povezati s ubojicom. Ubijene su samo zato jer "izgledaju tako lijepo da to nije ljudski".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.