Australka ušla u pariški restoran. Rekla da su je grupno silovali, pokazala muškarca

Screenshot: X

FRANCUSKA policija provodi istragu nakon što je Australka kazala da su je u centru Pariza silovala petorica muškaraca. Lokalni mediji izvješćuju da se 25-godišnjakinja u subotu ujutro nakon napada i s djelomično razderanom haljinom sklonila u kebab restoran u četvrti Pigalle. 

Vlasti još nisu uhitile osumnjičenike, a tužitelji su potvrdili da se radi o grupnom silovanju. Incident se dogodio samo nekoliko dana prije otvaranja Olimpijskih igara u glavnom gradu Francuske. Prema francuskim novinama Le Parisien, vlasnici restorana su pozvali pomoć kada su vidjeli u kakvom je stanju žena. 25-godišnjakinja je nakon toga prevezena u bolnicu. 

Pokazala na napadača

Na snimci s nadzornih kamera se vidi kako žena nakon napada ulazi u kebab restoran i kako je osoblje i gosti pokušavaju utješiti. Nakon toga za njom ulazi muškarac, a žena pokazuje prema njemu tvrdeći da se radi o jednom od napadača. Navodni napadač nakon toga prilazi ženi i potapša je po leđima, a zatim ubrzo bježi iz restorana. Policija je u kebab restoran stigla nekoliko minuta kasnije. 

Vlasnik restorana je za 7NEWS rekao da žena nije prestati plakati i da je imala razderanu haljinu. 25-godišnjakinja se prvotno planirala vratiti u Australiju, ali će ostati u Parizu kako bi pomogla pri istrazi. Kako navode novine, Australka je kazala policiji da su je silovala petorica muškaraca afričkog podrijetla.

Pariz podijeljen u zone 

Na ulicama Pariza se sada nalazi velik broj policajaca kako bi se osigurala sigurnost za vrijeme Olimpijskih igara koje počinju u petak. 

Oko grada je također postavljeno nekoliko sigurnosnih zona, a Pariz je podijeljen na zone. Svatko tko želi ući u određene zone, uključujući Eiffelov toranj, morat će zatražiti posebnu propusnicu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.