Auto koji je jučer zapaljen u Splitu u vlasništvu je boksača na kojega je pucao Vedran Vujević

Foto: Index

VW PASSAT, koji je jučer rano ujutro izgorio u Krstulovićevoj ulici u Splitu, vlasništvo je 39-godišnjeg Gordana Jukića, nekad uspješnog kick-boxera i boksačkog trenera, na kojeg je prije godinu i pol  zapucao redar Vedran Vujević.

Jukić se pred Vujevićevim stanom na Žnjanu pojavio zajedno s kolegom Markom Tomasovićem. Htjeli su s njim popričati oko incidenta koji je napravio u klubu Moon, no Vujević je izvadio pištolj i zapucao. Ranio je Tomasovića u nogu, a malo je nedostajalo da strada i Jukić. Vujević je nepravomoćno osuđen zbog pucanja, a policija ga je nedavno ispitivala zbog dojave o incidentu u garaži trgovačkog centra Joker.

Policija je očevidom utvrdila kako je uzrok požara na Jukićevom automobilu otvoreni plamen ili žar. Passat je planuo u gluho doba noći, a vatra je oštetila i susjedni automobil. Vozilo je bilo parkirano svega koji metar od zgrade u kojoj se nalazi Jukićev stan. On sam ne zna tko bi mu mogao nauditi. Kako neslužbeno doznajemo, u posljednje vrijeme Jukić se bacio u poduzetničke vode.

Šteta na Passatu cijeni se na 60 tisuća kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.