Bandićevu zamjenicu pitali je li pričala s Pricom: "Ne, ne, ne, ne, ne, ne"

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

ZAMJENICA gradonačelnika, koja obnaša dužnost gradonačelnika Zagreba, Jelena Pavičić Vukičević rekla je kako ju ne zanimaju okolnosti smrti Milana Bandića. 

Pitali su je je li pričala s Natalijom Pricom, na što je kazala: "Ne, ne, ne, ne, ne, ne."

"Ja vam doista vjerujem da su sve institucije upoznate sa svim detaljima, ali ta institucija nisam ja. Ja doista mislim da ja niti bih trebala znati neke detalje, niti pokazujem bilo kakav interes prema tim detaljima", kazala je.

"Molim vas da zaštitimo obitelj gradonačelnika Bandića i da im dopustimo da odžaluju onako kako to čine svi drugi. Hvala vam lijepo", dodala je.

Podsjetimo, Stjepan Perko, stručnjak za zaštitu osobnih podataka, poduzetnik i aktivist, podnio je DORH-u kaznenu prijavu zbog nerazjašnjenih okolnosti vezanih uz smrt zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je umro od srčanog udara, no još uvijek nije jasno gdje i tko je s njim bio u tom trenutku.

>> Zagrepčanin koji je prijavio Pricu zbog Bandićeve smrti: Službena verzija je laž

Pavičić Vukičević je, osim o situaciji s DORH-om, govorila i o kandidaturi za gradonačelnicu Zagreba. 

Danas se sastaje uže Predsjedništvo Stranke rada i solidarnosti, no pitanje je hoće li i tada biti donesena odluka o kandidatkinji za gradonačelnika Zagreba.

"Nakon tih sjednica dat ću izjavu o tome što smo se dogovorili. Sva stranačka pitanja, kadroviranja, previranja… Razumijem da imate interes, ali bez konzultacija s kolegama ne mogu samostalno dati odgovor na vaše pitanje", prenosi N1. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.