Bivši zaposlenik kafića u Dubrovniku ukrao više od 8000 eura napojnica. Uhvaćen je

Na fotografiji nisu osobe iz teksta Ilustracija: Pixsell/Hrvoje Jelavić

DOVRŠENIM kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik uspješno je razriješena teška krađa počinjena u rujnu prošle godine, za koju je osumnjičen 44-godišnjak, objavila je danas dubrovačka policija.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni iz ormarića, koji se nalazio u garderobi ugostiteljskog objekta u zoni stare gradske jezgre u Dubrovniku, otuđio plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo 8182 eura, stoji u priopćenju.

Ukrao novac od napojnica

Radi se o novcu koji su zaposlenici skupljali od dobivenih napojnica i kasnije međusobno dijelili, koji je osumnjičeni 44-godišnjak, koji je također bio jedan od zaposlenika tog ugostiteljskog objekta, otuđio iz ormarića. Osumnjičeni je nedugo nakon teške krađe otkazao posao i napustio područje Republike Hrvatske, objavila je policija. 

Uhićen je 9. siječnja na MCGP-u Slavonski Brod po raspisanoj potrazi ove Policijske uprave te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, zaključuje se u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.