Britanka danima očajnički tražila pomoć, a kada je nije dobila ubila je svoju djecu



43-GODIŠNJA Britanka Lianne Smith, koja je u utorak u hotelskoj sobi španjolskog turističkog središta Lloret De Mara ugušila svoje dvoje djece, danima prije stravičnog ubojstva tražila je pomoć i razumijevanje okoline, no čini se da ga nije dobila.

Liannin partner, 45-godišnji Martin Anthony Smith, 8. je svibnja uhićen zbog pedofilije i silovanja na temelju tjeralice koju su za njim raspisale pravosudne vlasti u Velikoj Britaniji, a očajna Lianne koja je nakon njegovog uhićenja ostala sama s dvoje male djece, u nekoliko je telefonskih razgovora pokušala ukazati na svoju beznadežnu situaciju.

"Ne znam kako ću dalje..." govorila je očajna Lianne

Kako prenosi Daily Mail, ona je u telefonskom razgovoru s jednim izdavačem, s kojima je kontaktirala nakon što je Martin završio u zatvoru, kazala kako je očajna i da "ne zna kako će dalje". "Ne znam kako ću se izboriti sa svime ovime....Nisam sigurna kakvi su moji planovi. Pokušavam se srediti i isplanirati kako dalje", rekla je Lianne u telefonskom razgovoru. Slično je, čini se, ponovila u razgovoru sa još nekoliko ljudi, no nitko je nije shvatio ozbiljno.

Lianne se bojala da će joj španjolske vlasti nakon Martinovog uhićenja oduzeti petogodišnju kćerku Rebeccu i jednogodišnjeg Daniela te se u očaju i mučena neizvjesnošću odlučila na najstravičniji korak - ubojstvo. Djecu je ugušila najlonskom vrećicom, a potom je mirno uz njihova tijela na hotelskom krevetu pričekala policiju.

Nakon stravičnog čina pokazalo se da su Lianne i Martin, nakon što je u Britaniji protiv njega podignuta optužnica za silovanje i seksualno iskorištavanje djece, prije dvije godine pobjegli iz Engleske i doselili u Španjolsku, u kojoj su pokušali započeti novi život. Lianne je u Barceloni otvorila britanski vrtić i sve je krenulo uobičajenim tijekom, no sve je krenulo nizbrdo nakon što je par odlučio policiji prijaviti provalu u njihov stan. Policijska je istraga otkrila Martinov pravi identitet i dovela do njegovog uhićenja i ekspresnog izručenja Velikoj Britaniji, a potom i do stravične tragedije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.