Brutalno pretučen mladić obučen u Djeda Mraza u Slavonskom Brodu. Napao ga vojnik?

DRUŠTVENIM mrežama širi se snimka brutalnog prebijanja mladića obučenog u Djeda Božićnjaka u Slavonskom Brodu. Policija je potvrdila da je dobila dojavu o tučnjavi više ljudi nešto poslije 15 sati.

Na snimci tučnjave se vidi mladić obučen u Djeda Mraza kako leži na cesti. Kada se mladić pokušao pridići, prilazi mu drugi mladić te ga snažno udara nogom u glavu. Nakon toga udareni mladić pada bez svijesti na asfalt.

Uhićeno više osoba, ispred postaje i vojna policija

"Djelatnici OKC PU brodsko-posavske su danas, 24. prosinca oko 15:15 sati zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira (tuča više osoba) na ulici u Slavonskom Brodu, Ul. Šetalište braće Radić. Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, koji su potvrdili istinitost dojave.

U tijeku je daljnji rad policijskih službenika na utvrđivanju činjenica i okolnosti u vezi navedenog događaja, te ćemo po završetku kriminalističkog istraživanja dostaviti cjelovitu informaciju", rekli su iz PU brodsko-posavske.

Kasnije su nam iz policije potvrdili da je uhićeno nekoliko osoba koje se dovode u vezu s napadom. No nisu nam mogli reći više detalja o tome dok kriminalističko istraživanje ne završi. 

Mladića napao vojnik?

Kako piše 035portal, navodno je napadač pripadnih Hrvatske vojske, a isti portal objavio je i fotografiju službenog vozila vojne policije ispred policijske postaje, u kojoj se nalaze spomenute uhićene osobe. 

Poslali smo upit MORH-u o tome je li njihov djelatnik sudjelovao u tučnjavi, a odgovor ćemo objaviti kada i ako ga dobijemo.

Napadnuti mladić ima teške ozljede glave

Lokalni Brodportal piše da je napadnuti mladić zbrinut u Općoj bolnici Dr. Josip Benčević s težim ozljedama glave.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.