Ceste mokre i skliske, na zagrebačkoj obilaznici vozi se usporeno

Ilustracija: Igor Kralj/PIXSELL

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, zbog ponegdje obilnije kiše moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog požara na teretnom vozilu prekinut je promet na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Raba (između Opuzena i Pelješkog mosta).

Usporeno se vozi na zagrebačkoj obilaznici

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja, na državnoj cesti između Križišćea (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp-prikolicama (I. skupina vozila).

Veća je gustoće prometa i usporeno se vozi na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca;  na A2 Zagreb-Macelj kod čvora Zagreb zapad u smjeru Zagreba, kolona je oko jedan kilometar; brzoj cesti DC1 Solin-Klis u zoni radova u smjeru Splita;  Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima Splitu iz smjera Solina i Stobreča.

U prekidu su neke katamaranske linije

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb je zatvoren izlazni krak čvora Oštrovica iz smjera Zagreba i Rijeke. Obilazak je državnim cestama DC3 i DC501.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije: Mali Lošinj–Cres–Rijeka i Ubli-Vela Luka-Hvar-Split s polaskom  u 4:15; brodska linija: Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.