"Charliejev anđeo" Farrah Fawcett dovezena u bolnicu u kritičnom stanju

FILMSKA zvijezda koja se proslavila ulogom u TV seriji "Charliejevi anđeli" Farah Fawcett hospitalizirana je u kritičnom stanju  u četvrtak navečer.

Ona se posljednje tri godine bori protiv raka debelog crijeva. Tumor joj je uklonjen operacijom, nakon čega je uslijedila kemoterapija i radioterapija te se nakon godinu dana činilo kako je ona izliječena. No, nekoliko mjeseci nakon tih pozitivnih rezultata, otkrilo se kako se tumor vratio. Prošlog mjeseca bila je podvrgnuta agresivnoj vrsti terapije matičnim stanicama u Njemačkoj koja, čini se, nije dala svoje rezultate, piše BogodBeat.

U bolnicu dovezena u nesvjesnom stanju

Čini se kako joj se sada zdravstveno stanje dramatično pogoršalo, jer je hospitalizirana u nesvjesnom stanju. Uz krevet 62-godišnjakinje sada se nalazi dugogodišnji ljubavnik Ryan O'Neal i  sin Redmond koji je u srijedu prekinuo rehabilitaciju od ovisnosti o drogi nakon što je pao na testu za droge.

Prošlog mjeseca, prije nego je otišla u Njemačku ona se oprostila s prijateljima i obitelji pretpostavljajući kako je izgubila bitku s opakom bolešću. "Farrah se osjeća strašno usamljenom. Ne želi da je prijatelji vide bez kose, ozračenu, i pomirila se s činjenicom da će uskoro umrijeti. Svom je osoblju kazala da mogu potražiti nove poslove, a prijateljima je rekla da se više neće vratiti. Bolesna je i strašno iscrpljena", rekao je tada njezin prijatelj za britanski tabloid Mirror.

O njezinoj borbi protiv raka snimljen dokumentarac "A Wing and a Prayer"

Ryan O'Neal izjavio je kako Fawcett i u jetri ima ogroman tumor te da se dugo vremena borila, ali joj je sada teško nastaviti.  Ustvrdio je da joj je dosta i terapija i provođenja vremena u bolnicama. O njezinoj borbi protiv raka snimljen je i dokumentarac "A Wing and a Prayer" za koji je ona navodno dobila honorar od oko 800 tisuća dolara. Objasnila je kako je krenula u snimanje tog dokumentarca zbog odgovornosti koju ima prema ljudima koji se bore protiv raka te bi iz njega mogli naučiti lekciju.

I.Kri.
Foto: AFP

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.