Cirkuske deve mu zauzele livadu u Bjelovaru, on tvrdi da to policiji nije ni prekršaj

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

DARKO ŠPRIHAL iz Bjelovara neugodno se iznenadio kad je saznao da na njegovoj livadi trenutno žive - cirkuske životinje. Blizu njih postavljen je i cirkuski šator.

"Bez najave, bez ičega su oni to tu ogradili i pustili ih na livadu. Ja sam to saznao od čovjeka koji bi mi trebao malčirati, on je rekao: 'Ne mogu ja to ništa raditi jer su deve.' 'Kakve deve?' Ja dođem tu i vidim", rekao je Šprihal u razgovoru za Večernji list te dodao: "I dođem, pitam ljude kako su to mogli bez pitanja. Rekli su mi da je bio jedan čovjek, visok 160, star 22 godine i rekao je da mogu oni to. I da su oni njemu dali 250 eura."

 

Policija: Ovo nije ni prekršaj, a kamoli kazneno djelo

Šprihal se požalio cirkusantima koji tvrde da ne znaju tko je čovjek kojem su platili. 

"Pitao sam ih jesu kakav račun napravili. Rekli su da su mu samo dali novac i on je otišao", prepričao je dalje situaciju. Zvao je i policiju, a oni su mu rekli da to nije ni prekršaj, a kamoli kazneno djelo. To je dokazao papirom iz bjelovarsko-bilogorske policije na kojem se vidi da je sve prijavio, da su oni izašli na teren, utvrdili da je vlasnik cirkusa postavio tor sa životinjama (deve i dr.), ali da nema elemenata kaznenog djela.

"Po njima je u redu što su uzurpirali moju livadu. Ja sam bio prisiljen sve dati u medije da se vidi kako je u našem Bjelovaru sve transparentno", zaključio je Šprihal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.