Ušetao u zgradu koprivničke policije s plastičnim pištoljem na remenu. Nastala panika

Foto: PU koprivničko-križevačka

59-godišnjak iz jednog podravskog sela je ušetao u zgradu Policijske uprave u Koprivnici s pištoljem na remenu hlača. To se dogodilo u ožujku ove godine oko 10:50, kada se došao požaliti na svoj slučaj pa je policajcu na pultu odlučio pokazati da je došao s pištoljem, piše Danica.

U tom trenutku je nastala panika u zgradi koprivničko-križevačke policije. Prema presudi donesenoj ovog tjedna, "muškarac je u zgradi Policijske uprave koprivničko-križevačke u Koprivnici, na Trgu  Eugena Kumičića 18., narušavao javni red i mir".

Imao je plastični pištolj, kažnjen je s 210 eura

"Pripadniku pričuvne policije na prijavnici je podizanjem svoje majice pokazao plastični pištolj crne boje koji mu se nalazio na pojasu remena hlača.

To je vidno uznemirilo policajca jer nije mogao procijeniti je li to igračka ili pravo oružje", navela je sutkinja u presudi, piše Danica.

Muškarac je na kraju nepravomoćno kažnjen s 210 eura te mora platiti 10 eura prekršajnih troškova. "Okrivljenom se trajno oduzima plastični pištolj igračka sa sivim držačem i narančastom cijevi privremeno oduzet potvrdom o oduzimanju predmeta, a izvršenje se povjerava policijskoj postaji", stoji u odluci koprivničke sutkinje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.