Dalmatinski bajkeri prikupili 10.000 eura za Filipovo (15) liječenje. Traži donora

Screenshot: Nova TV, Foto: MK Free Riders Klis

U još jednoj humanitarnoj akciji pet dalmatinskih moto klubova prikupljeno je 10.000 eura za liječenje petnaestogodišnjeg Filipa Leme, dječaka iz Kaštela koji se liječi od aplastične anemije u KBC-u Zagreb.

​Inicijativi moto klubova Sjene, Uspomena i Quantum iz Kaštela, Vuk Samotnjak iz Splita i Free Riders iz Klisa priključili su se prijatelji iz još četrdesetak klubova iz Dalmacije i šire. ​U subotu su došli u prostorije Moto kluba Sjene u Kaštel Štafilić na simbolično obilježavanje zatvaranja sezone i još jednom pokazali svoje veliko srce.

Filipu je potrebna terapija matičnim stanicama

​Za ozdravljenje Filipa potrebna je terapija matičnim stanicama, odnosno presađivanje koštane srži. Nažalost, u registru ne postoji kompatibilan donor pa je cilj akcije naglasiti važnost upisa u registar donora jer je lijek u svima nama, poručuju dalmatinski bajkeri​.

"Jedino mogu zahvaliti svim našim kolegama koji su došli u subotu, donirali sredstva za Filipa i njegovu obitelj i tako podržali našu akciju. Još nije kasno da nam se pridruže svi oni koji žele pomoći, to mogu napraviti uplatom na zaštićeni račun u Privrednoj banci Zagreb na ime Filip Lemo, IBAN:HR51 23400093114024164​", poručuje inicijator humanitarne akcije Ivan Gojun, bajker splitskog Moto kluba Vuk Samotnjak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.