Dankin otac o iskazu osumnjičenog za njeno ubojstvo: Pogodilo me. Neću im oprostiti

Foto: Društvene mreže

Otac malene Danke Ilić, Miloš Ilić, komentirao je iznenađujući iskaz jednog od dvojice osumnjičenih za njeno ubojstvo. Podsjetimo, osumnjičeni Srđan Jovanović jučer je na višesatnom ispitivanju rekao da nije kriv za taj zločin.

Kako proizlazi iz detalja iskaza koji su procurili u srpske medije, on tvrdi da nije kriv ni za prvotni udar automobilom u djevojčicu ni za njeno ubojstvo. Štoviše, osumnjičeni za njeno ubojstvo izjavio je da djevojčicu nije ni vidio tog 26. ožujka ove godine. 

>> Procurili detalji neočekivanog iskaza osumnjičenog za ubojstvo Danke. Javila se majka

"Šokiran sam ovim što se danas dogodilo. Zašto je dva mjeseca čekao da bi sada negirao sve. Nadam se da će ova agonija što prije završiti, nisam ovo očekivao. Moram reći da me je pogodilo, a dijete im neću oprostiti", rekao je sinoć Dankin otac Miloš Ilić, komentirajući potez i ponašanje osumnjičenog za ubojstvo svoje kćeri.

Poručio je da je potpuno nečuveno da je osumnjičeni sve negirao.

"Digao je cijelu Srbiju na noge, svi su čekali da otkrije nešto, a on je rekao -  ja nemam ništa s time. Vjerujem da bi on nešto mogao znati", rekao je Dankin otac. 

Otkrio je da su se, zbog negativnih komentara u javnosti da je njegova obitelj umiješana u ovaj jeziv zločin, povukli s društvenih mreža, prenosi Blic. 

"Ugasili smo mreže, ne možemo čitati komentare u kojima nas optužuju. Pa tko normalan bi naudio svom djetetu. Samo da se sve razotkrije, otvorit ću vrata stana i ispričati našu priču", rekao je Miloš.

Upitan kako se on i supruga drže svih ovih tjedana nakon ubojstva njihove Danke, sa suzama u očima i drhtavim glasom jedva je progovorio: "Za sada se držimo zbog sina i bebe koju čekamo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.