Detalji nesreće na A3. Poginuo stariji par u njemačkom autu

Foto: PIXSELL/Nikola Cutuk

Jutros oko 7.15 dogodila se teška prometna nesreća na autocesti A3 između Novske i Okučana u južnoj prometnoj traci. Smrtno je stradao stariji par, a očevid je u tijeku.

Kako se neslužbeno doznaje, u stražnji dio njihovog auta, njemačkih registarskih tablica, udario je kamion i odbacio ga na ogradu između dva smjera autoceste. 

Iz policije su poručili da je promet uspostavljen, ali je usporen, odvija se pretjecajnom trakom. Pozvali su vozače na oprez.

 

Državna odvjetnica: Kamion naletio na auto njemačkih registracija, u njemu poginulo dvoje starijih

Županijska državna odvjetnica u Sisku Marijana Matijević Pišonić dala je izjavu za medije nakon nesreće.

"U jutarnjim satima na autocesti u smjeru jug u neposrednoj blizini Novske dogodila se prometna nesreća. Provela sam očevid zajedno s policijskim službenicima Novske. Došlo je do prometne nesreće tako da je vozač teretnog vozila zagrebačkih registarskih oznaka upravljao autocestom u smjeru Lipovca te je došlo do naleta na osobno vozilo njemačkih registarskih oznaka u kojoj su se nalazile dvije osobe, hrvatski državljani, starije životne dobi.

Uslijed naleta te dvije osobe su smrtno stradale. Provest će se kriminalističko istraživanje u kojem će se utvrditi sve okolnosti. Naložit će se sve potrebne radnje kako bi se razriješile sve okolnosti. U daljnjem istraživanju utvrdit će se i brzina oba vozila koja su sudjelovala u nesreći", kazala je državna odvjetnica, prenose mediji. Tijela preminulih prevezena su na obdukciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.