Dijete (2) iz smrskanog BMW-a na A3 više nije životno ugroženo

Screenshot: Edi Zdjelar/Facebook

Dvogodišnje dijete iz teške prometne nesreće na A3 više nije životno ugroženo. 

Kako su iz KBC-a Rebro potvrdili za 24sata, dijete je s intenzivne prebačeno na odjel i sada je stabilno.

"Dijete je stabilno i premješteno je iz intenzivne na odjel", rekao je pomoćnik ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite, primarijus dr. Milivoj Novak.

Podsjetimo, u petak oko 15 sati došlo je do prometne nesreće na autocesti A3 između Okučana i Novske. BMW, kojim je upravljao Edi Zdjelar, zabio se u kamion, a od posljedica udara preminuli su on i njegova supruga dok je dijete bilo hitno prebačeno na Rebro.

> VIDEO Idiot koji se zabio u kamion prenosio uživo kako se vozi 200 na sat

Zdjelar je jurnjavu autocestom, pri čemu je u nekim trenucima vozio i preko 200 km/h prenosio uživo na svom Facebook profilu. 

Prije pet godina skrivio nesreću u kojoj je bila trudnica

Zdjelar je 2019. godine izazvao još jednu tešku prometnu nesreću u kojoj je stradala i njegova tadašnja partnerica. 

U nesreći koja se dogodila 18. ožujka 2019. u Novoj Gradiški Edi Zdjelar je kao vozač kombija izgubio nadzor nad upravljačem te nekontrolirano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most. Od siline udarca automobil se prevrnuo i ponovno vratio na suprotni trak ceste, kojim se kretalo vozilo iz suprotnog smjera.

U kombiju je sa Zdjelarom bila njegova trudna partnerica koja je teško ozlijeđena, a preminula je devet mjeseci nakon nesreće.

Baka trudnice koja je nastradala u prometnoj nesreći tada je preminula od šoka, nakon što je na cesti ugledala nepomično tijelo svoje unuke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.