Velika potraga: Dječak (4) iz Kalifornije cijeli dan i cijelu noć proveo sam u šumi

Foto: Fresno County Sheriff’s Office

Četverogodišnji dječak iz Kalifornije nestao je prošlog četvrtka kod jezera u okrugu Fresno, a pronađen je živ gotovo 24 sata kasnije u šumi.

Kako piše CNN, dječak je pronađen u petak ujutro oko 8 sati ispod jednog stabla, otprilike 400 metara od mjesta nestanka, kampa u kojem je bio s roditeljima. Roditelji su rekli kako je dječak iznenada nestao bez traga.

Lokalni šerif izjavio je da je oko 70 spasilaca cijeli dan i noć tražilo dječaka, dozivajući ga, a on je odgovorio u petak ujutro, čime je pronađen. U potragu su bili uključeni i psi, helikopteri te građani.

Dječak je bio umoran i gladan

Dječak je bio umoran i gladan, ali u dobrom stanju, rekli su iz šerifovog ureda.

“Puno je stvari koje su mogle poći jako, jako krivo s ovim, a mi smo imali sreće, obitelj je imala sreće. Dječak je vrlo, vrlo sretan što je ponovno sa svojom obitelji”, rekao je šerif za CNN-ovu mrežu KABC. Dodao je da je dijete cijelu noć provelo samo ispod drveta u majici kratkih rukava i kratkim hlačama.

“Poznato je da tamo ima medvjeda i zmija. Tamo gore ima mnogo opasnosti; mogao je pasti, skliznuti ili upasti u vodu", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.