DP-ov ministar Šušnjar je novi član Glavne skupštine Narodnih novina

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Damir Habijan razriješen je, a Ante Šušnjar imenovan članom Glavne skupštine društva Narodne novine d.d. koji predstavlja Republiku Hrvatsku, odlučeno je na zatvorenome dijelu 19. sjednice vlade.

Radovan Fuchs razriješen je zbog isteka mandata i ponovno imenovan zamjenikom predsjednika Upravnog odbora Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Razriješen je i dosadašnji član Upravnog odbora Hrvoje Bujanović, a novim članom imenovan je Vedran Špehar. 

Medved ponovno imenovan za šefa Upravnog vijeća "Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar"

Mandat je istekao i dosadašnjem predsjedniku Upravnog vijeća Javne ustanove "Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar" Tomi Medvedu koji je ponovno imenovan predsjednikom. Razriješen je dosadašnji član Upravnog vijeća Špiro Janović, a novim članom imenovan je Zlatan Bašić. 

Zbog isteka mandata razriješen je dosadašnji predsjednik i dio članova Upravnog vijeća "Muzeja Ivana Meštrovića" Branko Matulić, Ana Šverko i Jasminka Babić, a novom predsjednicom Upravnog vijeća imenovana je Barbara Kovačić Domančić, a članice ostaju Šverko i Babić. 

Razriješen je dosadašnji član Nacionalnog povjerenstva za zaštitu civilnog zračnog prometa Miljenko Pentavec, a novim članom, kao predstavnik tijela nadležnog za nacionalnu sigurnost, imenovan je Tomislav Renić, priopćeno je iz vlade.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.