Dr. Beck opisao hitnu situaciju. "Susjed je pao u kadi, sve se brzo odvilo"

Foto: Facebook/Natko Beck

Liječnik Natko Beck podijelio je na Facebooku događaj koji se, kako tvrdi, zbio u njegovoj zgradi. Njegov stariji susjed je pao u kadi, a Beck je pohvalio brzu reakciju službi.

Bravar prvi otvorio vrata

"Danas nakon posla, išao sam prošetati Spajka, pozdravim se sa susjedom ispred zgrade i začujem tiho lupkanje. Prvo mislim da je neka buka u prolazu, ali ponavlja se. Stanem, čekam da se opet čuje i ponovno zvuk. Viknem, a netko tiho odgovori. Stariji susjed je pao u kadi", napisao je Beck.

"Nazovem 4. policijsku stanicu, a susjedi zovu bravara. Policija je odmah uključila vatrogasce, i svi su stigli unutar 30 minuta od prvog lupkanja. Jedini bravar koji je htio doći od 10-ak koje smo zvali, također je stigao. Vatrogasci su pokušali otvoriti prozor, ali je bravar bio brži s otvaranjem vrata. Srećom, sve se odvilo brzo i Hitna je preuzela brigu o susjedu. Cijela akcija trajala je manje od sat vremena, a ja sam bio zahvalan što je sve završilo sigurno. Veliko hvala policajcima, vatrogascima, bravaru i hitnoj! Svaka čast na brzoj reakciji i organizaciji", objavio je Beck.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.